Börjar väggen se trött och sliten ut? Är det dags för lite ny färg som får hemmet att glänsa? Vare sig du väljer färg eller tapet finns det olika att välja på. Du behöver inte göra jobbet själv.

Många kan gå alltför länge med slitna väggar där färgen eller tapeten har börjat lossna och spricka. För ens egen skull bör man se över vad man har för alternativ. En målad vägg där färgen börjat spricka är inget farligt, men det kan vara tråkigt att gå och se på. Dessutom kan det vara jobbigt när man tar in gäster som ser de slitna väggarna. Det gör inget att du inte har tid med målningen, kontakta en målare på Östermalm så sköter de hela målningen från början till slut.

En bättre investering

När man ska måla om räknar man med att det kostar pengar. Arbetet kostar, materialet kostar, tiden kostar, men det kommer bli ett fantastiskt resultat. Man kan även välja att se det som en investering, för om man senare ska sälja bostaden är det mer attraktivt med fina väggar än med sprickor i väggarna.

Dessutom har man möjlighet att utnyttja rot-avdraget, och detta avdrag ger hela 30% upp till 50 000 kronor av arbetskostnaden. Detta är inte heller pengar du behöver betala ut, för Skatteverket medger avdraget och målarfirman drar av det direkt på fakturan. Är ni då fler ägare gäller detta per person och år. Glöm inte att kolla så det är inräknat i offerten som du får från målerifirman.