Ska du måla om hemma, men har svårt föreställa dig hur slutresultatet kommer bli? Då kan det kännas krångligt att välja rätt färg. Ta det bara lugnt, det finns professionell hjälp att få.

Det kan vara riktigt frustrerande att försöka tänka sig hur ett rum kommer se att ut när väggarna fått en ny färg, särskilt om man provat förr och insett att det inte blev så fint som man hade hoppats. Testa istället att vända dig till en målare i Stockholm för att få lite tips och råd! Och eftersom man kan använda ROT-avdrag finns det egentligen ingen anledning att göra jobbet själv heller, om man nu inte älskar att måla.

Tillåt din målare att komma med förslag

Det är vanligt att man blir så fixerad vid en idé att man inte kan tänka sig att göra annorlunda. Men ge målaren en chans att föreslå färger och nyanser. Kanske kommer de idéer hen lägger fram att förvåna dig. Det är inte så konstigt, när man tänker på att målaren har en hel del erfarenhet, och har sett mängder av olika rum under alla sina jobb.

Vissa företag har till och med en hemsida där man kan testa hur det ser ut med olika färger och tapeter i ett visuellt rum. Det är inte bara smart, det är också väldigt roligt att få prova sig fram. Har inte företaget en sådan hemsida så har de med all säkerhet andra sätt att visa dig hur slutresultatet kommer att bli. Läs mer om målare på denna hemsida: malarestockholm.nu